«ده تفاوت یک تروریست «آمریکایی» با یک تروریست «غیرآمریکایی

۱ نظر »
نگاهی دقیق به رسانه ها و گفتار سیاستمداران در جهان نشان می دهد که اطلاق واژه «تروریست» و «تروریسم» منحصر بستگی به نژاد و دین فرد عامل کشتار یا تهاجم دارد و و نه وسعت عمل صورت گرفته.به عنوان نمونه دیدیم که وقتی یک سفیدپوست آمریکایی با هواپیمای کوچک خود را به اداره ی مالیات امریکا در تگزاس کوبید هیچکس اقدام او را یک اقدام تروریستی معرفی نکرد. یا وقتی آندرس برینگ برویک در نروژ دست به اسلحه برد و ۷۷ شهروند بیگناه را کشت رسانه ها به جای «تروریست» از او به عنوان «عامل کشتار نروژ» نام بردند. همین اتفاق حدود یک ماه قبل و درباره جیمز هولمز تکرار شد. مردی که با حمله به سینمای نمایش دهنده فیلم جدید بتمن دوازده نفر را کشت اما چون سفیدپوست بود و آمریکایی کسی از او به عنوان «تروریست» نام نبرد.
در حالی که وقتی محمد المراح که بعدها معلوم شد هیچ ارتباطی با القاعده ندارد در فرانسه با اسلحه ۷ نفر را کشت، احتمالا چون مسلمان بود بلافاصله رسانه ها و سیاستمداران از او به عنوان «تروریست» یاد کردند و می کنند.

متن زیر به این مساله می پردازد که جامعه آمریکا چطور بین کسی که کشتاری را مرتکب می شوند تفاوت قائل می شود و با توجه به نژاد و مذهب نسبت به اطلاق واژه تروریست به آنها تصمیم می گیرد.

۱- رسانه ها و سیاستمداران به تروریست سفیدپوست، تروریست نمی گویند بلکه به او «فرد مسلح» می گویند. یعنی کسی که یک اسلحه در اختیار دارد. درست مثل بقیه آمریکاییها.

۲- تروریستهای سفیدپوست به عنوان افرادی مشکل دار و منزوی معرفی می شوند در حالی که تروریستهای دیگر را بخشی از یک برنامه ترور بین المللی معرفی می کنند. حتی اگر آنها هم افراد تک و تنهایی باشند که به هیچ جا وابسته نیستند.

۳- تحقیق و تفحص درباره تروریستهای سفیدپوست ممکن است باعث خشم اعضای کنگره آمریکا بشود اما تحقیق درباره تروریستهای دیگر حتی باعث می شود که شما ارتقای درجه در کارتان بگیرید.

۴- بعد از کشتار با اعضای خانواده تروریستهای سفیدپوست مصاحبه می شود و از آنها می پرسند که چه موضوع خاصی باعث شد شخص مورد نظر به این راه کشیده شود. اما به خانواده تروریستهای دیگر تقریبا هیچ توجهی نمی شود.

۵- تروریستهای سفیدپوست بخش غیرمهمی از یک گروه خطرناک هستد اما تروریستهای خارجی به عنوان جریان اصلی یک طیف خطرناک معرفی می شوند.

۶- کشتاری که به وسیله یک تروریست سفیدپوست صورت می گیرد یک «اتفاق» است اما ترورهای دیگر حتما با یک طرح توطئه خطرناک همراه هستند.

۷- وقتی در رسانه ها از تروریستهای سفیدپوست صحبت می شود هیچ اشاره ای به نژاد یا مذهب آنها نمی شود اما وقتی از تروریستهای خارجی صحبت می شود حتما نژاد و مذهب آنها هم ذکر می شود.

۸- هیچکس فکر نمی کند که یک تروریست سفیدپوست نماینده همه آمریکاییها یا سفیدپوستها است اما وقتی یک شخص غیرآمریکایی یا غیرسفیدپوست کشتاری را مرتکب می شود، آن فرد به عنوان نماینده همه آن اقلیت شناخته می شود.

۹- تروریستهای سفیدپوست را افرادی معتاد به الکل یا بیمار روانی معرفی می کنند اما تروریستهای دیگر را افرادی با روح و روان سالم معرفی می کنند که با هدف دست به اقدام تروریستی زده اند.

۱۰- برای مواجهه با تروریستهای سفیدپوست ظاهرا هیچ راهی وجود ندارد. گفته می شود که کنترل سلاح راه مقابله با آنها نیست و دولت هم نمی تواند کاری کند. اما صدها میلیون دلار براحتی خرج می شود تا با بازجویی از ۶۰ میلیون خارجی در هر سال جلوی تروریستهای دیگر گرفته شود.


این متن ترجمه ای است از این مقاله با اندکی تغییر
Top Ten differences between White Terrorists and Others

اشتباه بزرگ بن لادن

۴ نظر »

Time
هدف بن لادن فقط کشتن آمریکاییها نبود. او می خواست با نمایندگی کردن از نوعی اسلام تندرو، آمریکایی ها را وارد جنگی بی پایان با اسلام و مسلمانان کند تا آمریکا در این باتلاق خودساخته غرق شود.

او شاید در برخی جنبه ها موفق بود اما قطعا در از بین بردن «روح آمریکایی» موفق نبود.

جنگ برای آمریکا سه هزار میلیارد دلار هزینه داشت و کشور را دچار کسری بودجه بی سابقه ای کرد. رقبای تازه اقتصادی مقابل آمریکا قد علم کردند، اما آمریکا همچنان قدرتمندترین ابرقدرت جهان باقی ماند. چرا؟

بن لادن فکر می کرد همان بلایی را سر آمریکا می آورد که شوروی سابق در دهه آخر حیاتش سرش آمده بود. در آن زمان سطح زندگی در شوروی به میزان بسیار پایینی رسیده بود و رشد جمعیت به مقدار قابل ملاحظه ای کم شده بود.

در حالی که اوضاع در زمان حملات یازده سپتامبر در آمریکا کاملا متفاوت بود. یک دهه قبل از حادثه یازده سپتامبر آمریکا بیشترین رشد جمعیت خود پس از جنگ جهانی دوم را تجربه کرد. اندکی بیش از سیزده درصد. مقدار زیادی از این رشد جمعیت مرهون ورود مهاجران به آمریکا است.

اما رمز موفقیت آمریکا فقط شمار بالای تازه واردها نیست، بلکه کاری است که آنها انجام می دهند. ژوزف نی، در کتاب آینده قدرت می نویسد در سال ۱۹۹۸ میلادی مهندسان متولد هند یا چین یک چهارم شرکتهای تکنولوژی در سیلیکون ولی، قلب تکنولوژی آمریکا، را اداره می کنند. در سال ۲۰۰۵ میلادی یک چهارم کسب و کارهای کوچک را مهاجران راه انداخته اند. مطالعه دیگری نشان می دهد که احتمال این که یک مهاجر در آمریکا درخواست ثبت اختراع یا اکتشاف کند سه برابر یک فرد متولد آمریکا است.

آن طور که ژوزف نی می نویسد، ارزشمندترین دارایی بلندمدت کشور آمریکا «جذب بهترین افراد از سراسر دنیا و فراهم کردن محیطی برای آنها است که بتوانند خلاقیت خود را شکوفا کنند.»

پس از شنیدن خبر مرگ بن لادن من هم مثل خیلی از آمریکاییها از خانه به طرف کاخ سفید حرکت کردم. مردمی را که در آنجا دیدم ترکیبی بودند از آمریکاییها و مهاجران و فرزندان مهاجران که عمدتا جوان بودند و این فرهنگ را نمایندگی می کردند.

آمریکا پیروز شد، آمریکا دموکراسی را به عراق آورد

۲۳ نظر »

آمریکا امروز با خروج آخرین نیروهای خود از عراق پایان «حضور رزمی» خود را در عراق اعلام کرد. البته همچنان ۵۰ هزار نیروی نظامی آمریکایی در عراق خواهند ماند که کارشان آموزش نیروهای عراقی است.

در بین تمام خبرها و تحلیلها درمورد این اتفاق مهم، این ویدئوی ۱۲ ثانیه ای ذهن من را به خود مشغول کرده. سربازی که در حال بازگشت از عراق با شادی فریاد می زند:

ما به خونه برمی‌گردیم
ما پیروز شدیم
دیگه تموم شد
آمریکا…
ما دموکراسی را به عراق آوردیم
دوستتون دارم
دوستتون دارم

از صبح که این خبر را شنیده ام بارها و بارها این ویدئو را دیده ام. سربازی که صادقانه تر از همه سیاستمداران آمریکایی از دیدگاه آمریکا به حمله نظانی به عراق پرده بر می دارد. تفکری که اعتقاد دارد آمریکا با حمله و حضور نظامی در عراق کالای گرانبهای دموکراسی را به این کشور آورد.

We are going home
We won
It’s over
America
We brought democracy to Iraq
I love you
I love you

دولت آمریکا در اندیشه در دست گرفتن کنترل کامل اینترنت

۲ نظر »

با قانون جدید سنای آمریکا دولت فدرال این کشور ممکن است صاحب «قدرت مطلق» در کنترل اینترنت شود.

سناتور جو لیبرمن برای ما ایرانی‎ها با نظرات ضد ایرانی‎اش نامی آشناست. اما نام او این بار با طراحی قانون جنجالی کنترل اینترنت در آمریکا بر سر زبانهاست. قانونی که قصد دارد کنترل اینترنت را به طور کامل در دست قدرتمند رئیس جمهور قرار دهد.

در پیش نویس این قانون آمده است:
«در صورت اعلام شرایط اضطراری از سوی دولت آمریکا کلیه ارائه‌دهندگان سرویس‎های اینترنتی (ISP) موتورهای جستجو و شرکتهای نرم‎افزاری که از طرف دولت آمریکا انتخاب می‎شوند موظف به همکاری فوری با وزارت امنیت داخلی هستند.»

با توجه به این نکته که اکثر شرکتهای اینترنتی در آمریکا هستند و در صورت تصویب این قانون ملزم به رعایت کردن آن خواهند بود، می‎توان گفت این قانون کنترل بی چون و چرای اینترنت را در اختیار دولت ایالات متحده قرار می‎دهد. به بیان دیگر در صورتی که وزارت امنیت داخلی ایالات متحده تشخیص بدهد، رئیس جمهوری آمریکا می‌تواند اینترنت را به طور کامل قطع کند.

پیش نویس این طرح ۱۹۷ صفحه ای را از اینجا می توانید دریافت کنید. (pdf)

این قانون از حمایت سناتورهای مشهور دیگری چون جی راکفلر هم برخوردار است. آقای راکفلر پیشتر گفته بود: «بهتر نبود اصلا اینترنت را اختراع نمی کردیم؟»

افشای ویدئوی سرّی تیراندازی آمریکایی‎ها به غیرنظامیان عراقی

۳ نظر »

زبان سیاست درست شده تا بتوان دروغ را مثل حقیقت نشان داد و جنایت را کاری قابل احترام.

این جمله از جورج اورول سرآغاز فیلمی است که وب سایت ویکی لیکز (WikiLeaks) دیروز پنج آوریل ۲۰۱۰ (شانزدهم فروردین ۱۳۸۹) منتشر کرد.

در این ویدئو تیراندازهای آمریکایی را سوار بر دو هلی کوپتر آپاچی می‌بینیم که در حومه بغداد دوازده غیرنظامی را می‎کشند و دو کودک را زخمی می‎کنند. دو نفر از کشته شدگان عکاس رویترز و راننده اش هستند که دوربین به دوش دارند و تیراندازهای آمریکایی به تصور این که آنها اسلحه آرپی‌جی حمل می‎کنند به سوی آنها شلیک می‎کنند. وب سایت بی‎بی‎سی با توجه به کیفیت بالای این ویدئوی هفده دقیقه‎ای احتمال می‌دهد این ویدئو واقعی باشد، هر چند وزارت دفاع و ارتش آمریکا تا کنون درمورد آن اظهار نظر نکرده‎اند.

در زمان وقوع این اتفاق در دوازدهم ژوئیه ۲۰۰۷، ارتش آمریکا ادعا کرده بود تمام کشته‎های این حمله نیروهای شورشی ضد عراقی بودند. حال ان‎که با افشای این ویدئو می‎بینیم نه تنها کشته شدگان شهروندان عادی هستند، بلکه هیچ فعالیت مشکوکی انجام نمی‎دهند و تیراندازهای آمریکایی در حالی شروع به تیراندازی می‎کنند که هیچ خطری آنها را تهدید نمی‎کند.

صرف نظر از انگیزه حمله کنندگان و شکل این حمله، گفتگوهایی که بین تیراندازان شکل می‎گیرد نیز هولناک است.
در دقیقه نه این ویدئو می بینیم یکی از تیراندازهای آپاچی از فرماندهنش برای شلیک به افرادی که تلاش می‎کنند زخمی‎ها را در آمبولانس قرار دهند درخواست فرمان تیر می‎کند و پس از رد شدن درخواستش به او اصرار می‎کند مجوز شلیک را صادر کند. مجوزی که در نهایت صادر می‎شود و کمک کنندگان به مجروحان خودشان قربانی این حمله می‎شوند.

در دقیقه چهارده می‎بینیم لحظاتی پس از حمله هوایی، نیروهای زمینی آمریکایی در صحنه حاضر شده‎اند. وقتی یکی از سربازان آمریکایی دو کودک زخمی شده را پیدا می‎کند و می‎خواهد آنها را به درمانگاه آمریکاییها ببرد، به او دستور می‎رسد بهتر است به جای این کار کودکان را به پلیس عراق تحویل دهد و بقیه کار را به آنها بسپارد.
در این حال یکی از تیراندازها در کمال خونسردی می‎گوید تقصیر خود عراقیها است که کودکان را به منطقه جنگی می‎آورند.


ببینید:
YouTube: نسخه کامل ۳۹ دقیقه‌ای از این حادثه
WikiLeaks: سند طبقه بندی شده سی‎آی‎ای (آژانس اطلاعاتی آمریکا) که نشان می‎دهد چگونه دولت آمریکا مردم فرانسه و آلمان را برای همراهی با آمریکا گمراه می‎کند
MSNBC: مصاحبه شبکه MSNBC با یکی از بنیانگذاران ویکی‌لیکز درباره این ویدئو

خبر مضحک پرس تی وی: موبایل اوباما هک شد

۱ نظر »

PressTV logo پرس تی وی تلویزیون وابسته به جمهوری اسلامی ایران، در یک اقدام مضحک، خبر طنزی را که کاسپر هاوسر (Kasper Hauser) منتشر کرده بود به عنوان یک افشاگری داغ سیاسی بر روی وب سایت خود قرار داد.
پرس تی وی گزارش کرده است که پس از این که هکرها موفق به نفوذ به موبایل (بلک بری) اوباما شدند، شرکت انتشاراتی لیتل برون تصمیم به نشر اس ام اسهای شخصی اوباما گرفته است. بنا بر خبر پرس تی وی این اطلاعات محرمانه در روز ۸ ژوئن توسط شرکت انتشاراتی لیتل برون منتشر خواهد شد.

موبایل اوباما در پرس تی وی
اما در واقع تمام این ماجرا، چیزی بیش از یک طنز سیاسی نبوده است! خبر انتشار کتاب طنزی به نام “موبایل (بلک بری) اوباما” از سوی کاسپر هاوسر پرس تی وی را به این اشتباه انداخت که واقعا موبایل پرزیدنت اوباما هک شده است! حتی روی جلد کاملا خنده دار این کتاب شک خبرنگاران پرس تی وی را بر نیانگیخت که ممکن است این خبر یک شوخی باشد! جلد این کتاب فکاهی به تصویری خیالی از موبایل اوباما اختصاص دارد که در آن جوزف بایدن، معاون ریاست جمهوری ایالات متحده از اوباما درخواست مرخصی بین روز می کند.

بلک بری اوباما
این کتاب در آمازون به قیمت ۱۰٫۹۷ دلار به فروش می رسد.
در خبر پرس تی وی آمده است که پیغامهای اوباما توسط یک گروه تروریستی به نام کاسپر هاوسر هک شده است. فاکس نیوز گزارش داد که این هکرها پیغامهای رد و بدل شده بین اوباما، معاونش جوزف بایدن و هیلاری کلینتون رد و بدل شده است.

لازم به یادآوری است که این بار نخستی نیست که یک رسانه ی ایرانی، اخبار طنز رسانه های خارجی را به اشتباه به عنوان یک خبر جدی منتشر می کند. حدود ۵ ماه پیش خبرگزاری رسمی ایرنا این عنوان را بر روی تلکس خبری خود فرستاد:
روی کین: می خواهم شبیه احمدی نژاد باشم!

ایرنا: علاقه ی روی کین به احمدی نژاد

ایرنا تاکید کرده بود که دلیل این اقدام روی کین علاقه ی فراوانش به رییس جمهور ایران بوده است. در حالی که این خبر را وب سایت طنز دیلی مش به عنوان یک خبر طنز منتشر کرده بود. مصاحبه ای خیالی که روی کین در آن حتی گفته بود: “برنامه ‌های هسته‌ ای من اهداف صلح ‌آمیز دارد!”

پی نوشت:
تصاویر این صفحه در روز ۶/۶/۲۰۰۹ از وب سایت پرس تی وی گرفته شده است که در آن زمان توضیحی درمورد طنز بودن این خبر وجود نداشت. ولی گویا بعد از گذشت دو هفته که مسوولان وب سایت از این گاف مطلع می شوند، توضیحی به انتهای خبر اضافه کرده اند که به شوخی بودن کل ماجرا اشاره می کند.

۱۰ جمله ای که سیاستمداران بزرگ امریکا آرزو می کردند هرگز نگفته بودند

۲ نظر »

Time logo هفته نامه ی معتبر تایم با شمارگانی بین ۳٫۵ و ۴ میلیون نسخه در کنار نیوزویک و یو اس نیوز از معتبرترین نشریه های امریکا است. این نشریه در نوامبر سال ۲۰۰۸ فهرستی از جملات فراموش نشدنی  را که سیاستمداران بزرگ امریکا آرزو می کردند هرگز نگفته بودند منتشر کرد.

هیچ جیز برای یک سیاسنمدار بزرگ فاجعه بارتر از جمله ای نیست که نسنجیده بیان شود. آن هم در فضای سیاسی امریکا که با وجود رسانه های آزاد با گرایشهای متفاوت، هر عمل و جمله ی یک سیاستمدار نه تنها هفته ها و ماه ها، بلکه سالها در ذهن مردم باقی می ماند.
متن انگلیسی این فهرست از این لینک قابل دسترس است. ترجمه ی این فهرست در پی می آید.

۱- من یک دروغگوی کلاش نیستم! (ریچارد نیکسون)

 در ۱۷ نوامبر ۱۹۷۳ وی با گفتن این جمله هرگونه مشارکتی در رسوایی واترگیت را تکذیب کرد. همین تکذیب نیکسون را مجبور به دفاع بی پایان از این ماجرا کرد. اما واقعیتش اینه که اون یک دروغگو بود!

۲- من با اون زن رابطه جن.سی نداشتم! (بیل کلینتون)

وی با این جمله تنها یک چاه بزرگ برای خودش نکند. بلکه یه بولدزر برداشت، با اون یک چاه عمیق کند، بولدوزر را با خودش داخل چاه برد، مواد منفجره به بولدوزر بست، سپس بولدوزر و خودش را منفجر کرد!

۳- ببینید من چی می گم: مالیات جدیدی نخواهیم داشت! (جرج بوش پدر)

وی این جمله را در سال ۱۹۸۸ و در کمپین ریاست جمهوری به کار برد. وقتی وی پس از رییس جمهور شدن خلاف این جمله عمل کرد و مالیاتهای جدید وضع کرد، بیل کلینتون رقیبش در سال ۱۹۹۲ با استفاده از این جمله بوش در فعالیتهای انتخاباتی، بارها به بوش پدر حمله کرد.

۴- بنیانهای اقتصاد [امریکا] محکم هستند. (جان مک کین)

وی در حالی این جمله را در کمپین انتخاباتیش به کار برد که اقتصاد متزلزل امریکا ساعاتی پس از این جمله شاهد ورشکسته شدن بانک معظم برادران لیمن بود.

۵- من به بسیاری از زنان نگاه شه.وت آمیز داشته ام. پس من بارها درقلبم زنا کرده ام! (جیمی کارتر)

وی این جمله را در مصاحبه پرسروصدایش با مجله Play Boy گفت.

۶- این شرم آوره که یک شخص با این موقعیت و این ظرفیت بالا، همه چیز را فقط به خاطر اعتیاد جن.سی توی فاضلاب بندازه (مارک فولی)

نماینده جمهوری خواه امریکا این جمله را درمورد کلینتون و ماجرای رسوایی جن.سیش به کار برد. اما جالب اینجا است که چتد وقت بعد، خودش به دلیل یک رسوایی جن.سی به زیر کشیده شد.

۷- ما دیگه دنبال یک جنگ بزرگتر نیستیم! (پرزیدنت لیندن جانسون)

وی این جمله را بعد از حادثه خلیج تانکین (ویتتام) به مردم گفت به این معنی که در اون حادثه ویتنام نیروی تهاجمی بوده و امریکا تنها در مقابل حمله واکنش نشون داد. در حالی که بعدها خلاف این قضیه ثابت شد.

۸- این بستگی به این داره که معنی کلمه “است” چی باشه! (بیل کلینتون)

وی با گفتن این جمله ابعاد جدیدی به علم تجزیه کلمات داد! کلینتون این جمله را در شهادت خود برای دادگاه به کار برد و پیش از آن مردم امریکا نمی دانستند که بیش از یک معنی برای کلمه “است” هست!

۹- بنیان تجارت امریکا که بر مبنای تولید و توزیع کالا است، رونق خوبی داره. (پرزیدنت هربرت هوور)

این جمله مشهور را پرزیدنت هوور در سال ۱۹۲۹ گفت. چهار روز بعد، بازار بورس سقوط کرد، رکود شروع شد و هوور یک مضحکه شد! و حالا همه این اتفاقها عینا برای مک کین اتفاق افتاده.

۱۰- می دونی چیه؟ من همیشه در شگفت بودم از اون دستگاه ضبط صدا. ولی خفن خوشحالم که ما اون را داریم، مگه نه؟ (ریچارد نیکسون)

وی این جمله را به خلافکار همدستش توی ماجرای واترگیت گفت. تنها چند هفته بعد، سنای امریکا محاکمه نیکسون را که به طور سراسری در تلویزیونهای کشور مخابره شد آغاز کرد. اوه! نیکسون، خیلی احمقی!

ضیافت شام اسمیت، آخرین کارزار انتخاباتی امریکا

۱ نظر »

یک روز بعد از آخرین مناظره بین اوباما و مک کین که جزییات آن را می توانید در اینجا بخوانید، دو کاندیدای ریاست جمهوری طبق یک سنت سیاسی ایالات متحده در ضیافت شام اسمیت شرکت کردند. این مراسم شام همواره چند هفته ای پیش از انتخابات امریکا و به منظور جمع آوری کمکهای مالی برای امور خیریه برگزار می شود. البته ابن مراسم همه ساله برگزار می شود اما به طور سنتی در سال انتخابات، دو نامزد اصلی انتخابات در این مراسم سخنرانی می کنند. این مهمانی در سال ۲۰۰۸ توانست ۳٫۹ میلیون دلار اعانه جمع آوری کند.

علی رغم حضور نامزدهای انتخاباتی و میهمانان بلندپایه ی سیاسی و اقتصادی در این مراسم، فضای این میهمانی معمولا غیررسمی و غیر انتخاباتی است و سخنرانیها با شوخی همراه است. امسال هم این مراسم در یک روز بعد از آخرین مناظره مک کین و اوباما برگزار شد.

اوباما و مک کین در ضیافت شام اسمیت

اوباما و مک کین در ضیافت شام اسمیت

ابتدا مک کین سخنرانی خود را اتجام داد (ویدئوی سخنرانی مک کین) و در طی این سخنرانی با اشاراتی که به جو، لوله کش داشت همه ی حضار را به وجد آورد. در حالی که مک کین این سخنرانی را تنها با شوخیهای خود به پایان رساند، باراک اوباما گویا متن دقیقی برای ۱۰ دقیقه فرصت سخنرانی خود فراهم کرده بود.

ویدئوی این سخنرانی اوباما را از این پیوند می توانید تماشا کنید. وی با اشاراتی که در این سخنرانی کرد به نوعی  تمام حملات کمپین مک کین علیه خود را مرور کرد.
وی در ابتدای سخنرانی رقیب خود مک کین را پدربزرگ خطاب کرد و در جای دیگری گفت:

جان، یکی از دوستانم، به من گفته اگر بخوای دائم راجع به اقتصاد صحبت کنی، مک کین انتخابات را می بازه. پس من می خوام امشب راجع به اقتصاد حرف بزنم.

وی در جای دیگری هم با اشاره به جنجال جمهوریخواهان درمورد اسم میانی اوباما (باراک حسین اوباما) می گوید:

اسم کوچک من باراک است که یک اسم سوواحیلی (افریقایی) است و اسم میانی من هم توسط کسی انتخاب شده که احتمال نمی دونست من یک روز در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا می شم!

البته پس از آن اوباما این شایعه را که اسم میانیش حسین است تکذیب کرد. امااز بیم این که یک نام اسلامی را در این مراسم به زبان بیاورد، حتی به اسم حسین هم اشاره هم نکرد و مثلا نگفت اسم میانی من حسین نیست بلکه گفت:

اسم میانی من اونی نیست که شما فکر می کنید.

کسانی که اخبار انتخابات را دنبال می کنند در این ویدئو می بینند که اوباما با زیرکی تمام در طول سخنرانی چطور با ارجاع دادن به تمام اتفاقات انتخاباتی، به مک کین و پی لین آفتابه می گیرد! البته این اصطلاح آفتابه گرفتن را یک روز پیش از این مراسم تحلیلگر نیوزویک در بی بی سی درمورد مک کین به کار برده بود که با تاکتیک استفاده از نام یک لوله کش به نام جو، به اوباما آفتابه گرفته بود:

McCain throws kitchen sink at Obama

نکته ی قابل توحه این مراسم، عکس العملهای بدنی (body language) مک کین در طول سخنرانی اوباما بود. بی گمان عکس العملهای بدنی وی که ناشی از عصبی بودن وی بود، برای متخصصان این علم پیامهای جالبی دارد.

یک لوله کش به نام ”جو“ ستاره آخرین مناظره مک کین و اوباما

۱ نظر »

روزنامه ی بریتانیایی گاردین در گزارشی که یک روز پس از آخرین مناظره ی مک کین و اوباما که در ۱۵ اکتبر انجام شد، منتشر کرد”جو، لوله کش” یا آقای جو ورزلباچر را ستاره این مناظره نامید.

ویدئوی این مناظره که در آن مک کین به “جو، لوله کش” اشاره می کند از این پیوند قابل دیدن است.

نام “جو، لوله کش” (Joe the plumber) در این مناظره ۲۵ بار تکرار شد. در حالی که دو کاندیدا به واژه اقتصاد جهانی ۱۶ بار، و عراق تنها ۱ بار اشاره کردند. نام افغانستان اصلا در این بحث برده نشد. از ابتدای بحث مشخص بود که “جو، لوله کش” بخش مهمی در حملات مک کین در این مناظره خواهد بود. “جو، لوله کش” کسی است که چند روز پیش در اوهایو در سخنرانی اوباما شرکت داشت و رودررو از اوباما به خاطر سیاستهای مالیاتی اش انتقاد کرد. مک کین از نام “جو، لوله کش” در جای جای بجث استفاده کرد تا نشان دهد چگونه سیاستهای مالیاتی اوباما به تجارتهای کوچک ضربه می زند. اما اوباما با اشاره به این که سیاستهای بهداشت و درمان وی شامل “جو، لوله کش” هم خواهد شد، به این انتقاد مک کین پاسخ داد. ضمنا اوباما گفت که این سیاستهای مالیاتی تنها بر کسانی اثر می گذارد که بیش از ۲۵۰,۰۰۰ دلار در سال درآمد دارند. تیم انتخاباتی مک کین همچنین وعده داده اند که مردم امریکا از “جو، لوله کش” بیشتر از اینها خواهند شنید. نکته جالب در این میان این است که اتحادیه لوله کشها اوباما را به عنوان کاندیدای خود انتخاب کرده اند.

بی بی سی در گزارشی که به قلم تحلیلگر نیوزویک آورده است درمورد این تاکتیک مک کین می گوید:

مک کین به اوباما آفتابه گرفت

این جمله تلاشی است برای ترجمه ی این عنوان که بی بی سی  برای گزارشش انتخاب کرده است:

McCain throws kitchen sink at Obama


ببینید:
ویدئوی کامل این مناظره مک کین و اوباما از بی بی سی
ویدئوی گفت و گوی “جو، لوله کش” با اوباما که ارجاعات این مناظره به آن است از بی بی سی
گزارش رویترز در مورد جو لوله کش که در آن اشاره می کند جو حتی گواهینامه ی لوله کشیش باطل شده است

گزارش بی بی سی در مورد موضوع حل نشده ۱۱ سپتامبر

بدون نظر »

BBC logo بنگاه خبرپراکنی بریتانیا یا BBC بزرگترین موسسه ی خبری دنیا است. برنامه های این بنگاه خبری در ۲۰۰ کشور دنیا قابل دسترس است. بی بی سی توسط هیات امنایی اداره می شود که تعهد دارند بدون تحت تاثیر گرفتن در مقابل عوامل بیرونی سیاسی یا اقتصادی، تنها و تنها در برابر مخاطبان پاسخگو باشند. هرچند برخی این سیاست بی بی سی را با توجه به تامین بودجه ی بخش جهانی آن توسط دولت بریتانیا چندان قابل اجرا نمی دانند. با این حال سیاستهای بی بی سی و برنامه های سرویسهای مختلف آن در طول بیش از هشتاد سال حیاتش، آن را تبدیل به یکی از مورد اعتمادترین رسانه ها در دنیا کرده است.

این شبکه در برنامه ی مستند تلویزیونی خود که در جولای ۲۰۰۸ پخش شد و پیش نمایشش از این پیوند قابل دیدن است به ابعاد مبهم حادثه ی ۱۱ سپتامبر پرداخت. این برنامه از سری برنامه های پرطرفدار پرونده های توطئه (Conspiracy Files) می باشد که در آن به فرو ریختن برج شماره ۷ موسوم به WTC7 پرداخت.

بی بی سی در گزارش دیگری اعلام کرد که گزارش جدیدی در مورد حادثه یازدهم سپتامبر به زودی منتشر می شود که در آن به جزئیات فروریختن سومین ساختمان، یعنی مرکز تجارت جهانی شماره ۷ (WTC7) اشاره می کند. در یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ علاوه بر برجهای دوقلوی سازمان تجارت جهانی که بر اثر برخورد هواپیما فروریختند، ساختمان کوچکتری به نام WTC7 نیز به یکباره فرو ریخت در حالی که هیچ هواپیمایی به این ساختمان برخورد نکرده بود. مقامات رسمی اعلام کرده اند که این واژگونی بر اثر گرمای ناشی از سوختن برجهای دوقلو بوده است، اما طرفداران نظریه توطئه به درستی اشاره می کنند که تا کنون هیچ ساختمانی در دنیا بر اثر عامل گرما، به تنهایی، سقوط نکرده است.  بی بی سی فارسی هم در تایید این سخن می نویسد:

با این گزارش، “برج هفت” تنها آسمانخراش فولادی دنیا خواهد بود که آتش باعث فروپاشی آن شده است.

این نکته که تا کنون هیچ آسمانخراشی در دنیا تنها به دلیل آتش سوزی فرونریخته است نکته ی قابل تاملی است. حتی آسمانخراش مادرید در سال ۲۰۰۵ با وجود این که نزدیک ۲۴ ساعت در آتش سوخت هرچند منهدم شد اما هرگز فرونریخت.

این در حالی است که برخی عقیده دارند این ساختمان بر اساس یک برنامه از پیش تعیین شده و بر اثر بمبگذاری فروریخت. گروهی از کارشناسان باتجربه سازه و معماری نیز اعتقاد دارند که بی تردید تخریب ساختمان شماره ۷ برنامه ای کنترل شده و از پیش برنامه ریزی شده توسط مقامات بوده است. این سخن مورد تایید گزارشی است که بی بی سی فارسی در این مورد تهیه کرده است:

گروه “معماران و مهندسان برای واقعیت حادثه یازده سپتامبر” می گویند که “برج هفت”، حتما مورد خرابی کنترل شده واقع شده است. ریچارد گیج، موسس این گروه می گوید فروپاشی برج سوم، نمونه آشکاری از انهدام کنترل شده از طریق مواد منفجره است.

ریچارد گیج، موسس گروه معماران و مهندسان در جای دیگری از این برنامه ی تلویزیونی می گوید که اگر بپذیریم که WTC7 بر اثر آتش سوزی منهدم شده است دیگر به مقاومت هیچ ساختمانی در نیویورک نمی توانیم اعتماد کنیم.

این نکته زمانی بیشتر به چشم می خورد که ببینیم سقوط این ساختمان به طرز شگفت آوری متقارن و بسیار شبیه تخریبهای کنترل شده است. بی بی سی در گزارش دیگری نوشته است که صاحب میلیونر این ساختمان تنها چند ماه پیش از یازده سپتامبر یک بیمه بسیار گرانقیمت برای ساختمان خریداری کرده بود.

They point out that Silverstein took out a $3.5bn (£۱٫۷۵bn) insurance policy on the Twin Towers just two months before the attacks. A policy that was to pay out in the event of

برخی شاهدان عینی صدای انفجارهای مهیب را از داخل ساختمان شنیدند که این ظن را که از مواد منفجره در تخریب استفاده شده بود تقویت می کند.

نکته بسیار عجیب دیگر این بوده است که شبکه های خبری بی بی سی و خبرگزاری رویترز در روز ۱۱ سپتامبر و در اخبار فوری خود اعلام کردند که ساختمان شماره ۷ هم فروریخته است در حالی که هنوز این اتفاق نیفتاده بود. این مساله می تواند بیانگر این نکته باشد که مقامات رسمی این اخبار را به طور برنامه ریزی شده به خبرگزاریها می داده اند. نکته جالب دیگر این است که حتی خود بی بی سی به این مساله اذعان دارد و در مستند خود به این اشتباه خود و رویترز اشاره می کند. اگر این ویدیو را ببینید به آسانی متوجه می شوید که Jane Standley گزارشگر بی بی سی ۲۳ دقیقه قبل از تخریب ساختمان می گوید برج WTC7 فروریخته است درحالی که هنوز پشت سرش برج تخریب نشده است و قابل رویت است. بی بی سی بعدها اعلام کرد که این ویدیو را گم کرده است:

We no longer have the original tapes of our 9/11 coverage (for reasons of cock-up, not conspiracy) So if someone has got a recording of our output, I’d love to get hold of it

البته این مستند تلویزیونی خاطرنشان می کند که این ویدیو بعدها در بایگانی بی بی سی پیدا شد. چون در قفسه اشتباه قرار داده شده بود.


ببینید:
وب سایت اختصاصی فروریختن برج شماره ی ۷

ویدئوی فروریختن ساختمان معماری دانشگاه دلفت در هلند بر اثر آتش سوزی

Simplified Theme by Nokia Theme transform by TowFriend | Powered by Wordpress | Aviva Web Directory
XHTML CSS RSS